Mesna industrija Ovako podijelila preko 30.000 kg mesa socijalno ugroženima

Promo 19. apr. 202213:41
Podijeli:
Izvor: Ovako

Mesna industrija Ovako završila je osamnaestu po redu donaciju za socijalno ugrožene građane Bosne i Hercegovine.

Ovogodišnjom donacijom obuhvaćeno je 50 udruženja preko kojih će pomoć biti distribuirana do krajnjih korisnika. Neka od udruženja koja su primila donaciju su udruženje Pomozi.ba, Merhamet, Udruženje Srce za djecu – Roditeljksa kuća, Dobrotvor, Ruhnama, Dobro.ba, SOS dječije selo, Narodna kuhinja te mnoga druga udruženja na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Već osamanestu godinu zaredom uspijevamo izdvojiti sredstva za pomoć socijalno ugroženim sugrađanima u cijeloj Bosni i Hercegovini i pomagat ćemo i dalje, dok budemo mogli, svima onima koji nisu u mogućnosti da sebi osiguraju pristojan obrok, saopćili su iz Mesne industrije “Ovako”.

Izvor : Ovako

Naša moralna dužnost, kao uspješne kompanije, je da pružimo podršku našim sugrađanima. Vrijeme je da svi shvatimo da se moramo okrenuti jedni prema drugima, jer samo zajedničkim snagama, iskrenom podrškom, zaštitom državnih interesa, te kupovinom domaćih proizvoda, možemo se nadati boljem sutra.

Ukupna vrijednost donacije prelazi 150 000, 00 KM, a isporuke ka udruženjima su krenule krajem prve sedmice ovoga mjeseca.

Izvor : Ovako

Također iz Mesne industrije “Ovako” su iskoristili ovu priliku da se zahvale svim vjernim kupcima, bez kojih Mesna industrija “Ovako” ne bi bila to što jeste, a samim tim ne bi bilo ni ove donacije. Također hvala svim našim uposlenicima koji su zajedničkim snagama pripremili i isporučili donaciju do krajnjih adresa.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar