Novo iz Vienna osiguranja: Osiguravamo sve, osim rezultata u fudbalu!

Promo 04. apr. 202214:07
Podijeli:
Izvor: Vienna osiguranje VIG

Stigla je nova kampanja Vienna osiguranja VIG.

Dolaskom proljeća stigla je nova kampanja Vienna osiguranja VIG, kojom se skreće pažnja na potrebu i značaj osiguranja života. Pod rediteljskom palicom poznatog bh. režisera Elmira Jukića snimljen je TV spot pod sloganom “Osiguravamo sve, osim rezultata u fudbalu”.

“Danas, više nego ikada, u ovom turbulentnom vremenu, prepunom različitih izazova i neizvjesnosti, ukazuje se potreba da budemo odgovorni prema sebi i svojoj porodici, te osiguramo ono što nam je najvrijednije – život i zdravlje. Pravo je vrijeme da se zapitamo šta možemo sami učiniti za svoje bolje sutra i bolju budućnost naših najmilijih”, naglašava Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

“Takođe, danas kada su kamatne stope na depozite u bankama jako niske ili čak negativne, a inflacija uzima svoj danak, u saradnji sa ekspertima naše matične kompanije Vienna Insurance Group – VIG iz Austrije, kreirali smo proizvod životnog osiguranja Moj kapital, jedini takve vrste na tržištu BiH koji nudi mogućnost realizacije najviših prinosa na uložena sredstva. Kao lideri u inovacijama, osjećali smo obavezu i odgovornost obezbijediti građanima Bosne i Hercegovine adekvatne investicijske opcije te im približiti ponudu proizvoda životnog osiguranja jednaku onoj koju imaju građani razvijenih zemalja. Uz to, svjesni da smo svi umorni od teških tema i zasićeni negativnim vijestima, odlučili smo naše poruke prenijeti na šaljiv način. Nadamo se da ćemo uspjeti izmamiti osmijehe na licima”, dodaje Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

Sa više od 330.000 ugovora o osiguranju, Vienna osiguranje VIG je među vodećim osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i više od 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Ako ste zainteresovani za životno osiguranje, svoje podatke možete ostaviti OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar