Pomozi.ba i kompanija JUB uljepšavaju domove socijalno ugroženih porodica

Promo 28. apr. 202213:03
Podijeli:
Izvor: JUB

Humanitarna organizacija Pomozi.ba i kompanija JUB realizuju humanitarnu akciju sa ciljem da se urede i uljepšaju domovi porodica u stanju socijalne potrebe širom Bosne i Hercegovine

U akciji mogu učestvovati svi zainteresirani građani, tako što će odigrati online kviz na zvaničnoj web stranici ove kompanije, a za svaki odigrani kviz JUB će donirati lončić boje. Također, učesnici kviza istovremeno učestvuju i u nagradnoj igri u kojoj mogu dobiti poklone kompanije JUB. Što više odigranih kvizova znači i veću količinu boje koju ćemo iskoristiti prilikom obnove i uređenja domova i prostorija u kojima borave djeca iz socijalno ugroženih porodica.

Ova humanitarna akcija traje do 8. maja, nakon čega će JUB i Pomozi.ba odabrati ustanove u kojima borave djeca iz ugroženih porodica, te nekoliko porodičnih kuća i domaćinstava kojima je potrebna pomoć u obnovi.

-Podrška društveno odgovornih kompanija nam je od velikog značaja. Drago nam je da je JUB naše udruženje izabrao kao partnera u ovoj akciji, te da ćemo zajedno uspjeti uljepšati domove porodica koje žive u jako teškim uvjetima – ističu iz organizacije Pomozi.ba.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar