Steknite vještine QA testera na besplatnom kursu na ITAcademy

Promo 11. feb. 202209:04
Podijeli:
Izvor: Promo

Ako želite da zakoračite u najperspektivniju i najplaćeniju oblast današnjice, ne smijete propustiti ovaj besplatan kurs koji ITAcademy u Sarajevu organizuje potpuno besplatno!

Kako je ova moderna edukativna ustanova u toku sa aktuelnim IT trendovima, ovog puta imate priliku da potpuno besplatno pohađate kurs QA Testing & Automation! Kurs počinje 16. februara i održavaće se u najmodernije opremljenim prostorijama na ITAcademy u centru Sarajeva.

Svi zainteresirani za pohađanje ovog atraktivnog kursa mogu se prijaviti putem ovog linka. Kako je broj mjesta ograničen, potrebno je da požurite i pošaljete svoju prijavu što prije.

Softversko testiranje – veoma traženo i odlično plaćeno zanimanje

Kako su softver testeri veoma traženi, sve je više onih koji žele da započnu karijeru u ovoj oblasti.

Ono što je najbolje od svega jeste da se alati za testiranje lako uče i da do traženih znanja i vještina profesionalnog testera možete doći za kratko vrijeme. Pritom, ako želite da budete dio najperspektivnije industrije današnjice, a ne privlači vas programiranje, onda je

ovo idealno zanimanje za vas! Namijenjeno je početnicima i svima koji žele siguran posao QA testera, na kome mjesečna zarada može iznositi i do 1.300 eura.

Upravo iz tog razloga ovaj besplatan kurs je sjajna prilika da steknete čvrstu osnovu za dalje napredovanje. Svoje usavršavanje možete nastaviti na programu Software Testing and QA na ITAcademy, gdje nakon uspješno završenog školovanja imate priliku da potpuno besplatno steknete najcjenjeniji ISTQB® (International Software Testing Qualifications Board) certifikat za softver testere, koji će vas izdvojiti od konkurencije na tržištu rada i istaći kod poslodavaca u IT svijetu.

Osim toga, na ovom programu ćete biti u prilici da za manje od 10 mjeseci usvojite niz praktičnih vještina koje ćete moći dobro da naplatite. U to se uvjerio i Kemal Rovčanin, bivši uspješni polaznik na ITAcademy, danas QA stručnjak koji će biti vaš predavač na ovom besplatnom kursu:

– Iako sam ekonomista po struci, IT me oduvijek zanimao, pa sam upisao ITAcademy, gdje sam od vrhunskih predavača stekao neprocjenjivo znanje. Upravo zahvaljujući vještinama koje sam usvojio, nakon samo tri mjeseca obuke dobio sam ponudu za posao na poziciji seniora! – prenio nam je Kemal.

Izvor : Promo

ITAcademy – najbolji način da započnete visokoplaćenu karijeru softver testera

Interaktivna predavanja, realni projekti i najsavremeniji plan i program donijeće vam vrijedna znanja za obavljanje dinamičnog i atraktivnog zanimanja softver testera.

Međutim, ono što ITAcademy izdvaja od drugih jeste to što jedino u ovoj školi, pored kompletnih i naplativih IT znanja, dobijate i brojne druge vještine koje vam pomažu da u najkraćem roku unaprijedite svoju karijeru i dođete do dobro plaćenog posla.

Školovanjem na programu Software Testing and QA imate neograničenu podršku Centra za razvoj karijere, praksu uz preporuke mentora u LINKhubu, pristup resursima za profesionalno usavršavanje kroz Program za profesionalni razvoj transverzalnih vještina i mogućnost da ovladate stranim jezicima preko fakultativnih kurseva engleskog i njemačkog, zahvaljujući kojima ćete moći da ponudite svoje usluge klijentima širom svijeta. Osim toga, na ITAcademy vas očekuje još mnogo korisnih servisa i resursa koji će vam pomoći da veoma brzo pređete put od apsolutnog početnika do traženog IT stručnjaka.

Prijavite se što prije i obezbijedite svoje mjesto!

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da potpuno besplatno dođete do veoma traženih vještina softver testera. Ne zaboravite, broj mjesta je ograničen, zato što prije pošaljite svoju prijavu putem ovog linka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar