Telemach BH neće povisiti cijene svojih usluga

Promo 16. mar 202212:28 > 12:29
Podijeli:
Izvor: Telemach

Iz kompanije Telemach BH su se oglasili navodeći da se već nekoliko sedmica protiv nje vodi negativna kampanja utemeljena na, kako navode, potpunim neistinama i lažnim konstrukcijama.

“Posljednja od plasiranih lažnih informacija koja ima za cilj obmanu korisnika je da će Telemach BH povisiti cijene svojih usluga, što predstavlja apsolutnu neistinu. Naime, u posljednje tri godine Telemach BH nije mijenjao cijene usluga analogne i digitalne televizije i pored činjenice da smo unaprijedili sve servise, uveli nove tehnologije i pružili korisnicima vrhunske usluge na nivou zemalja Evropske Unije. Također, Telemach BH neće povisiti cijene svojih usluga ni u 2022. godini. U trenutku dok Telemach BH stalno unapređuje svoje poslovanje i ima sve širi asortiman usluga kao nijedna kompanija u Bosni i Hercegovini nećemo dopustiti pokušaje nanošenja štete našem ugledu i objavljivanje lažnih vijesti o nama”, kazali su iz Telemacha.

United grupa

Telemach BH dio je United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatera u jugoistočnoj Evropi. Prisutna u osam zemalja, kompanija ima oko 15 miliona korisnika i više od 15.500 zaposlenih. United Group je od 2019. u većinskom vlasništvu BC Partnersa, jedne od najvećih svjetskih investicijskih kompanija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar