Uhapšene dvije osobe osumnjičene za ranjavanje Azema Vlasija

Regija 13. mar 201716:36 > 16:38
Izvor: N1

Policija Kosova je uhapsila dvije osobe osumljičene za napad vatrenim oružjem na advokata Azema Vlasija, koji je jutros ranjen ispred svog stana u Prištini. Vlasi je ranjen u rame i nije u životnoj opasnosti.

Policija je saopštila da je zahvaljući brzoj intevenciji do sada uhapsila dvije osumljičene osobe za ranjavanje Azema Vlasija.

“Jedna od njih M. J. (1956), osumnjičena je da je izvršilac tog djela, dok je druga osumljičena osoba A. LL. (1964)”, navode iz Policije Kosova.

Policija je, takođe, uspela da pronađe i zapleni pištolj, zajedno sa prigušivačem, za koji se sumnja da je upotrebljen u ovom slučaju. Istovremeno su izvršeni pretresi različitih lokacija u rejonu Prištine. Kao dokazni material zaplenjeno je i nekoliko dokumenata i drugih relevantnih dokaza povezanih s ovim slučajem.

Za sada se ne zna motiv ovog napada.

Azem Vlasi je jutros u Prištini ispred svog stana ranjen iz vatrenog oružja. U Urgentnu kliniku primljen je nešto poslije 8 sati, a direktor te klinike, Basri Lenjani je saopštio da je Azem Vlasi van životne opasnosti, te da nije bilo potrebe za operacijom.

Lenjani je kazao da je Vlasi ranjen u rame.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.