Objavili fotografiju "smještaja sezonca na Jadranu"

Regija 16. jun 201818:23 > 18:33
Izvor: Pixabay

"Smještaj jednog kolege na sezoni", piše uz nekoliko fotografija objavljenih na Facebooku.

Na Facebook stranici “Konobarski život” osvanulo je nekoliko fotografija koje navodno prikazuju smještaj jednog sezonca na Jadranu.

 “Smještaj jednog kolege na sezoni”, piše uz nekoliko fotografija koje je stranica opisana kao “službena stranica svih konobara” dobila u svoj inbox.

Objavljene fotografije, koje su počele kružiti ovom društvenom mrežom, izazvale su lavinu reakcija. Ispod fotografija je gotovo 700 komentara.

Evo nekih od njih.

“A tipični smještaji na sezoni il je šupa il je malo bolje uređeno al ih bude 10 u nutra..al oni nude smještaj i hranu to je ko da ti svo bogastvo daje..kad dođeš dobiješ ovo..odj**i i gazdu i steraj ga u 3 pm. barem sad moreš naći posao di hoćeš i bolje uvijete .”

“Ovo bi trebalo proslijediti u redakcije svih onih portala koji već pola godine konstantno pišu o jadnim poslodavcima koji ne mogu pronaći radnike. Nek vide zašto ne mogu.”

“Ovo je još i super gdje su mene smjestili u Umagu. Ima to već dosta godina, ali mislim da je i dalje tako.Tko će se još trošiti na smještaj sezonaca?!”

Zanimljivo je da su se javili i fotografije komentirali i neki od sezonaca koji su bili smješteni u objektu za koji tvrde da se nalazi na jednom otoku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVOna ovom linku.