Brojni građani Vele Luke opraštaju se od Olivera

Regija 01. avg 201816:57 > 17:05
Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na groblju svetog Roka u Veloj Luci u 18 sati obitelj, prijatelji, suradnici i mnogobrojni obožavatelji oprostit će se posljednji put od Olivera Dragojevića.

TIJEK DOGAĐAJA

17:25 Na pokopu koji će početi u 18 sati pjevat će klapa Ošjak, ista ona koja je Oliverovo tijelo sinoć i dočekala u Vela Luci.

17:05 U Veloj Luci je danas Dan žalosti. 

Ispred Oliverove kuće u Vela Luci stvorio se red onih koji se žele upisati u knjigu žalosti. Od jutra se ispred kuće okupljaju svi koji žele posljednji put pozdraviti svog Galeba.

Za ovu priliku promet je posebno reguliran i vozilima se neće moći doći do groblja.

Više čitajte OVDJE.

17:00 Svi koji se žele i danas oprostiti od velikog pjevača koji je preminuo u nedjelju na Korčulu pristižu katamaranima i trajektima, a jedan je katamaran stigao oko 15.00 sati.

Jedan od najpopularnijih pjevača u hrvatskoj povijesti, Oliver Dragojević, izgubio je bitku s rakom pluća u nedjelju ujutro u splitskoj bolnici. 

Ispraćaj iz Splita

U ponedjeljak mu je Split priredio veličanstven ispraćaj: Katamaranom je Oliverovo tijelo otišlo posljednji put prema rodnoj Vela Luci na Korčuli, a ispratile su ga tisuće građana pjevajući njegove pjesme s upaljenim bakljama . 

Katamaran su na putu prema Korčuli ispratili brojni brodovi, a građani su i putem od Splita do Korčule posljednji put pozdravljali omiljenog pjevača. 

Izvor: Dino Stanin/PIXSELL
Izvor: Dino Stanin/PIXSELL
Izvor: Dino Stanin/PIXSELL
Izvor: Dino Stanin/PIXSELL
Izvor: Dino Stanin/PIXSELL
Izvor: Dino Stanin/PIXSELL
Izvor: Dino Stanin/PIXSELL

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.