TV Prva: Zahvalni Ivanu Ivanoviću, poštujemo njegovu odluku

Regija 22. dec 201816:02 > 16:10
Izvor: N1

Menadžment Prve televizije zahvalio je Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspješnoj saradnji i poželio mu uspjeh u daljem radu.

VEZANE VIJESTI

“Ovo je večeras (sa glumcem Žarkom Lauševićem) moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao sa Prve, svašta će ljudi da pišu ovih dana. Ova odluka je moja, uglavnom iz razloga moralne prirode”, rekao je Ivanović na snimanju emisije i zahvalio publici koja ga je pratila, prenijela je TV Prva.

U saopštenju se dodaje da TV Prva uvažava lične razloge i poštuje odluku Ivana Ivanovića da ne bude više dio tima.

TV Prva navela je da početkom sljedeće godine pokreće novi šou program.

Ivanović je prethodno najavio je da će posljednja emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” biti emitovana 28. decembra i dodao da poslije toga neće raditi tu emisiju jer “ne želi da predstavlja dekor za lažnu slobodu”.

“Poslednja emisija je sledećeg petka u kojoj tradicionalno pomažem svojim gledaocima. S obzirom na to da se emisije rade za publiku, red je da se oprostim u emisiji koja je posvećena našoj publici”, naveo je Ivanović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.