Vučić se izvinio Jezdiću i Bregoviću što su pretrpjeli "linč" polupismenih

Regija 21. avg 201911:27 > 11:33
Izvor: Predsednistvo Srbije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da najveći dio građana Srbije pozdravlja izgradnju i otvaranje auto-puteva, među kojima su i javne ličnosti koje imaju karijere i ne zavise ni od kakvih tajkuna.

Vučić se izvinio glumcu Nenadu Jezdiću i muzičarima Željku Joksimoviću i Goranu Bregoviću što su, kako je rekao, “pretrpeli linč polupismenih ljudi koji misle da su mnogo važni” jer su pohvalili otvaranje auto-puta od Obrenovca do Preljine.

“To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu, svoje karijere i nezavisni su od tajkuna i bilo koga”, rekao je Vučić za TV Prva.

On je dodao da opoziciji neće uspjeti da pobedi normalnu, pristojnu, marljivu i radnu Srbiju.

Vučić je, komentarišući izjave da se u nedjelju, na otvaranju auto-puta od Obrenovca do Preljine, nazvanog “Miloš Veliki”, ponašao kao da je radove platio iz svog džepa, rekao da je “jedan čovek to mogao da plati iz svog džepa, a da to nije on”.

“Putevi se grade državnim novcem koga ima dovoljno, a do skoro ga nije bilo”, rekao je Vučić i naveo da će izgradnja auto-puteva u Srbiji biti nastavljena i da će za dva meseca biti otvoren i istočni krak Koridora 10.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad