Knežević: Nema kohabitacije sa Đukanovićem, jedan od nas dvojice mora u zatvor

Regija 23. sep 202011:44 > 11:45
Izvor: N1

Duško Knežević, crnogorski biznismen koji se nalazi u Londonu zbog prijave za pranje novca koje je protiv njega podnijela vlast u Crnoj Gori, najavio je da će njegovi pravnici pripremiti teren za njegov povratak u zemlju čim se bude formirala "demokratska vlast".

“Narod je shvatio da je vrijeme da korumpiranom režimu dođe kraj. Izašao je u velikom broju na izbore. Litije su pokazale da je snaga u narodu veoma velika i zbog napada na crkvu su pokrenule mnoge i preokrenule neke koji su dosad glasali DPS, a dobro organizovana opozicija ovaj put je uspjela da bude na visini zadatka”, rekao je Knežević za portal Demostat.

On je ocijenio da je nemoguće formiranje kohabitacione Vlade sa Đukanovićem i dodao da, kada se on vrati u Crnu Goru, jedan od njih dvojice mora da završi u zatvoru.

Knežević je rekao da će”novoj crnogorskoj vlasti biti veoma teško jer je DPS Mila Đukanovića opljačkao budžet i sve resurse, a da velika zaduženja stižu naplatu”.

Govoreći o odnosima sa Srbijom, Knežević je rekao da se zalaže za najbolje moguće ekonomske odnose, ukidanje granice, omogućavanje slobodnog protoka ljudi, robe i kapitala. “Mini Šengen je po meni vrlo zanimljiv projekat za sve članice Zapadnog Balkana”, rekao je on.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad