Abazović: Prvi sam premijer Crne Gore koji je slobodno prošetao Stradunom

Regija 10. avg 202207:06 > 07:094 komentara
Podijeli:
Izvor: Twitter

Premijer Dritan Abazović, i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sinoć su se u Dubrovniku sastali sa Ratkom Kneževićem, novinarom, diplomatom i biznismenom.

Kako piše Dubrovački vjesnik, Abazović i Adžić su u privatnoj posjeti Dubrovniku, a nakon šetnje Stradunom, u društvu Kneževića otišli su na večeru u jedan dubrovački restoran.

Dubrovački navodi da “njihovo druženje u Dubrovniku ima veze sa najnovijom krizom vlasti” u Crnoj Gori.

“Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima”, poručio je crnogorski premijer nakon posjete Dubrovniku.

“Kao dijete se sećam bombardovanja Dubrovnika – najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj istoriji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva. Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelijepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima”, napisao je Abazović na Twitteru.

Kako je naveo, u toku radne posjete tom gradu realizovan je susret sa Ratkom Kneževićem.

“Radni dan sa ministrom Filipom Adžićem u Duborovniku, razgovori sa diplomatama, a zatim susret i večera sa našim poznatim Crnogorcem u Hrvatskoj, Ratkom Kneževićem. Širimo ljubav, regionalu saradnju i gradimo evropsku budućnost”, poručio je Abazović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar