Gradonačelnik Šibenika o zločinu: U ovom slučaju spojio se vražji trokut

Regija 31. jan. 202122:22
Podijeli:
Izvor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Građani Šibenika su i dalje uznemireni i šokirani stravičnim zločinom, ubojstvima iz automatskog oružja usred bijela dana. Gradonačelnik Šibenika unatoč svemu tvrdi: Šibenik je miran i siguran grad.

“Sama činjenica da imate petero mrtvih u ovoj nemiloj priči izaziva šok, upravo zato jer se radi o mirnom gradu, gradu u kojem nismo svjedočili takvom događanju i ja ljude razumijem. Činjenica je da se ne radi o obračunu unutar kriminalnog miljea, nego se radi o nesređenim poslovnim odnosima niza vinovnika.

Činjenica je da je policija zaista odradila posao vrlo korektno i kvalitetno bez velikih spektakularnih akcija na način da je grad normalno funkcionirao”, rekao je šibenski gradonačelnik Željko Burić za HRT o krvoproliću koje je šokiralo Hrvatsku.

Poznavao sam te ljude, oni su živjeli i radili u mojem kvartu. To je izuzetno teško. Kad čujete vijest i kad možete spojiti lik i osobu onda to izaziva nelagodu, dodao je gradonačelnik.

“U ovom konkretnom slučaju spojio se vražji trokut. To je emocionalna psihička nestabilnost zbog osobnih poslovnih problema, pandemijska situacija koja je sve poduzetnike dovela u nemoguću situaciju koju nisu mogli predvidjeti i najvažnije – laka dostupnost oružja”, rekao je Burić.

Komentari

Vaš komentar