Jeremić: Nije daleko dan kada Vučić više neće biti na vlasti

Regija 19. jun. 202108:00 > 08:27
Podijeli:
Izvor: N1

Predsjednik Narodne stranke Srbije Vuk Jeremić izjavio je da je „Srbija voz na kolosjeku za propast“ kojim upravlja pomahnitali mašinovođa, i da je revanšizam preduslov da se taj voz postavi na pravi kolosjek po izbacivanju mašinovođe.

“Promjena vlasti, odnosno mašinovođe i povlačenje kočnice na putu za propast je samo prvi korak, jer ćemo i u tom trenutku još uvijek biti na pogrešnom kolosjeku. Misija Narodne stranke nije samo da promijeni mašinovođu i da izbaci iz prve klase one koji uživaju bogateći se na račun ostalih putnika. Naš zadatak će biti da izgradimo šine koje vode u dobrom pravcu, i da na njih premjestimo voz“, rekao je Jeremić na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Narodne stranke Zvezdara.

Jeremić je rekao da nije daleko dan u kojem predsjednik Srbije Aleksandar Vučić više neće biti na vlasti, ali da je to tek prvi korak poslije kojeg slijedi najteži zadatak – ispuniti velika očekivanja gradjana koja ne smiju biti iznevjerena.

On je dodao da revanšizam nije individualna osveta, već pretpostavka za promjenu Srbije na način koji zaslužuju svi koji u njoj žive.

„Pristanak na revanšizam će biti majka svih preduslova za saradnju sa Narodnom strankom. Neće biti skupštinske većine, ni u republici, ni u Beogradu, ni na Zvezdari, ni u Ćićevcu ako ne bude razumijevanja za čvrsto opredeljenje Narodne stranke da se sprovede revanšizam. Narodna stranka drži riječ. A dajemo riječ da će biti revanšizma“, rekao je Jeremić.

Narodna stranka je, naglasio je on, „spremna za dan poslije“, jer ima politiku, ljude i i organizaciju da sprovede program koji će oporaviti Srbiju.

„Suzbićt emo korupciju i insistiraćemo na socijalnoj pravdi. Buduća vlast u kojoj će Narodna stranka biti ključni faktor vratit će otete penzije, to obećanje ćemo ispuniti. Mi smo stranka desnog centra i vjerujemo u domaće privatno preduzetništvo, jer smatramo da su mali i srednji preduzetnici glavna motorna snaga srpske privrede u budućnosti“, naveo je Jeremić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar