Johnny Depp poklonio zanimljiv dar Aleksandru Vučiću

Regija 19. okt. 202117:162 komentara
Podijeli:
Johhny Depp i Aleksandar Vučić
Izvor: Johhny Depp i Aleksandar Vučić (Tanjug/Jadranka Ilić)

Holivudski glumac Johnny Depp sletio je u Beograd u 14:30 sati, a s aerodroma se pravo uputio u predsjedništvo na prijem kod Aleksandra Vučića, prenosi Nova.rs. Predsjednik Aleksandar Vučić objavio je da je počastvovan dolaskom u Srbiju holivudskog glumca, od koga je dobio na poklon figuru ptice u odjelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Jacka Sparrowa u filmu "Pirati s Kariba".

Vučić je na Instagramu objavio snimak s Johnnyjem Deppom, piše Nova.rs.

Glumac je na sebi imao tamnoplavo odjelo i sunčane naočare, a u trenutku kada je čuo vrisku oko sebe okrenuo se i uhvatio za srce u znak zahvalnosti, pa ponovo mahnuo svima i ušao u zgradu.

Johnny Depp je trebalo da sleti u Beograd danas oko podneva, ali je zakasnio na let, zbog čega je otkazana konferencija za medije koja je tim povodom zakazana.

Depp inače u Beograd dolazi povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji „Pafini“, u produkciji „Arhangel studija“ glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu“ (IES).

Glumac bi trebalo da poslije konferencije ide u obilazak studija, a uvečer će se sastati na večeri s srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Iz kabineta je saopšteno da će se Vučić sastati s Deppom i Milošem Bikovićem u zgradi na Andrićevom vencu.

Vučić na poklon dobio figuru ptice u odjelu pirata

„Počastvovan dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio“, naveo je Vučić na Instagram nalogu, piše Nova.rs.

Predsjednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u posljednjih deset godina nije video „takvu marljivost i posvećenost svih dama“ u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se dotjerale „kao nikada do sada“, kao i da je „siguran da je to samo zbog njega, a nikako zbog Johnnyja Deppa“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar