Knežević: Milo bio veći Srbin od svih

Regija 19. maj. 202216:09 > 16:27
Podijeli:
Izvor: Milan Knežević (N1)

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović nastavlja da "udaljava" tu zemlju od Srbije. To je za B92.net prokomentarisao predsjednik DNP-a Milan Knežević.

“Začudio bih se da je Đukanović izjavio ili najavio nešto drugo što bi išlo u pravcu poboljšanja odnosa sa Srbijom. Ili da se, ne daj Bože sreo sa Srbima i Crnogorcima koji jedva opstaju po enklavama čuvajući vjeru i pravo na budućnost svojih potomaka”, izjavio je Knežević za B92.net.

Istakao je i da crnogorski predsjednik ne može podnijeti istinu o tome kako je došao na vlast.

“Kao dokazani politički janičar Đukanović ne može podnijeti istinu da je upravo na kosovskom talasu došao na vlast krajem osamdesetih godina prošlog vijeka i da je tad bio veći Srbin od Slobodana Miloševića, Radovana Karadžića i Vojislava Šešelja zajedno. Zato u svojoj janičarskoj svijesti čini sve da naudi narodu kojem je nekad pripadao i dokaže se kao najveći antisrbin na Balkanu”, izjavio je predsjednik DNP-a.

Na pitanje da prokomentariše Đukanovićeve riječi da podržava ulazak Kosova u Savjet Evrope, Knežević je to okarakterisao kao “očajnički potez ostarjelog diktatora i konvertita”.

Podsjetimo, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović drugog dana zvanične posjete Kosovu obišao je bazu KFOR-a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad