Krivokapić: Neću vam zaboravit suze i strah moje kćerke

Regija 08. apr. 202117:41 > 17:431 komentar
Podijeli:
Izvor: Krivokapić (REUTERS/Stevo Vasiljevic)

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da se u službenom vozilu koje je ranije danas, kako kaže, napadnuto na putu Nikšić - Podgorica, nalazila njegova kćerka koja je štićena ličnost.

On je poručio da kao “otac nikad neće zaboraviti njene suze i strah”. Dodao je kako neće dozvoliti “divljaštvo i bezakonje.”

“Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja kćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite”, Ovo je napisao Krivokapić na Twitteru.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović rekao je da ”napad na službeni automobil i štićenu ličnost predstavlja alarm za sve.

Sekulović je osudio incident  za koji je naveo ”da prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje”, saopšteno je iz MUP-a Crne Gore. On je dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini mjesta događaja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad  

Komentari

Vaš komentar