Nova.rs: Pištolj kojim su ubijeni Đokići nađen u stanu osumnjičenog za ubistvo

Regija 22. okt. 202116:31
Podijeli:
Izvor: Nova.rs

Pištolj iz kojeg je ubijena porodica Đokić iz Aleksinca pronađen je danas u porodičnom stanu osumnjičenog Gorana Džonića, javlja Nova.rs.

Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz koga je tročlana porodica likvidirana, navodi ovaj portal.

Nova.rs podsjeća da je Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen zbog sumnje da je ubio svoje rođake porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septambra, presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gdje ih je, kako se sumnja, on ubio, a da li je imao pomagača, još nije poznato, piše Nova.rs.

Nakon zločina, sumnja se da je iz Đokićevog automobila ukrao nekoliko desetina hiljada eura. Dio tog novca, čak 43.000 eura zakopao je na imanju svog sina, vojnika, a dio novca krio je u kući, u usisivaču, saznaje Nova.rs. Dug od 10.000 eura koji je imao, odmah nakon toga je vratio, a upravo to je bio jedan od signala policiji da počne da ga provjerava, navodi ovaj portal.

Na saslušanju Džonić je zločin pokušao da svali na svoje sinove, navodi Nova.rs i dodaje da su oni prošli poligraf, a da policija protiv njega već ima brojne dokaze.

Džonić se trenutno nalazi u pritvoru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar