Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić

Regija 21. okt. 202119:39
Podijeli:
Izvor: Privatna arhiva/Nova.rs

Privedena je jedna osoba za koju se sumnja da je učestvovala u ubistvu porodice Đokić, saopštio je MUP Srbije.

„Ubistvo porodice Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odjeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspjeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić“, izjavio je srbijanski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je zajedno sa pomoćnikom direktora policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem, u Nišu razgovarao sa pripadnicima policije koji rade na rasvjetljavanju ubistva porodice Đokić.

Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, „bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva“, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

Pripadnici MUP-a nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju svih okolnosti krivičnog djela.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar