Pucnjave u Vodicama i Šibeniku: Ubijena tri muškarca i jedna žena

Regija 30. jan. 202115:52 > 15:541 komentar
Podijeli:
Izvor: Šibenik.in

U Vodicama je u dva slučaja policiji prijavljen pronalazak četiri mrtve osobe.

Policijska uprava šibensko-kninska saopštila je da je u 12.56 sati zaprimila dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac.

U 13.23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe – dva muškarca i jedne žene, u objektu na Južnoj magistrali, prenose hrvatski mediji.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage radi pronalaska osoba koje bi se mogle dovesti u vezu sa smrću pronađenih osoba, saopšteno je iz policije.

Portal “Šibenik in” javio je da je poznati preduzetnik iz Šibenika ubijen u Vodicama iz automatske puške oko 13.00 sati, a objavljene su i fotografije njegovog izrešetanog Mercedesa.

Izvor : Dusko Jaramaz/PIXSELL

Portparol policije u Šibeniku Šime Pavić rekao je za portal “Šibenik in” da se u Vodicama nešto dešava, ali nije još mogao potvrditi da je riječ o ubistvu.

“Ne mogu još ništa potvrditi. Neka gužva je u Vodicama, ali za sada ne mogu potvrditi da je riječ o ubistvu”, rekao je Pavić.

Izvor : Šibenik.in

Portal “Šibenik in” nezvanično saznaje da je poznati preduzetnik sa područja Šibenika ubijen iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jedne prodavnice u Vodicama.

 

Komentari

Vaš komentar