Rodić demantovao da je ostavio knjigu Miloševića na Oliverovom grobu

Regija 10. avg 202211:561 komentar
Izvor: Facebook/Jutarnji.hr

Filip Rodić, kolumnista Večernjih novosti i urednik Pečata oglasio se na svome Facebook profilu nakon pisanja medija da je ostavio knjigu Slobodan Miloševića na grobu Olivera Dragojevića.

“Nemam ništa protiv što me pojedini hrvatski i domaći mediji pokušavaju razapeti. To mi čak i godi jer pokazuje da njihove gospodare nervira moj rad. Jadno je i bedno, međutim, što u nemogućnosti da mi nađu nešto istinito podmeću bedni falsifikat kako sam bio na grobu Olivera Dragojevića i tamo ostavio nekakvu knjigu, te tako oskrnavio njegov grob. Niti znam gde je Dragojevićev grob, niti me to zanima, niti bih ga u životu skrnavio. Ni njegov, niti bilo čiji drugi grob, jer grob je grob. Neki drugi prekopavaju i preoravaju grobove, a to nije moj stil. Kada mi nađu neku pravu zamerku, a ne ovakvo podmetanje, možemo da polemišemo. A sa falsifikatorima stvarno ne želim da imam posla. Pozdrav i za mog prijatelja koji je to potpomogao. Bog će ti platiti“, napisao je Rodić.

Objavio je i fotografiju na kojoj Google pokazuje njegovo kretanje tog dana.

“Evo dokaza da nisam bio na grobu Olivera Dragojevića. Moje kretanje spornog dana, 1. avgusta. Hvala Guglu. Sve ću da ih tužim”, rekao je.

Podsjetimo, prema pisanju Jutarnjeg.hr, na Facebook profilu Filipa Rodića objavljena je slika Miloševićeve knjige na Oliverovom grobu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar