Skandal u Hrvatskoj: Djeca dva sata na jarkom suncu, a zvanice hladilo 10 klima

Regija 24. jun 202217:30
Podijeli:
Izvor: Dnevnik.hr

Još jedna generacija polaznika vojnih škola završila je svoju izobrazbu. Na Hrvatskom vojnom učilištu održana je svečana promocija na kojoj im je predsjednik RH Zoran Milanović sa zapovjednicima uručio diplome, prve časničke činove, a najboljima među njima i posebne nagrade. Hrvatskog ministra obrane Marija Banožića nije bilo.

Banožić je polaznike vojnih škola, koji su završili svoju izobrazbu, primio prije tri dana, a danas je poslao izaslanika.

Za visoke uzvanike i goste bilo je osigurano 10 klima uređaja na otvorenom, dok obitelji vojnih polaznika, pa i oni sami na događaju koji je trajao više od dva sata, nisu bili zaklonjeni od jakog sunca, javlja Dnevnik.hr.

”Ljudi tu stoje, ima djece, mislim da će to sljedeće godine biti riješeno, ako HDZ da novac, ako ne – naći ću ja privatnog sponzora”, poručio je predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Na primjedbu novinara da su se organizatori pobrinuli za uzvanike pod šatorom, odvratio je da je ‘‘uvijek tako, oduvijek, nema tu zle namjere, naprosto inercija”, a klime za visoke uzvanike i goste komentirao je uz smijeh riječima: ‘‘Kaj, a ovo, da, da, da, kako bezobrazno”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar