Sramota Srbije: Direktor Zavoda napada i hvata za vrat uplašenu radnicu (VIDEO)

Regija 12. avg 202211:55
Podijeli:
Izvor: Screenshot

Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, uletio je u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svjedoka fizički napao radnicu.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika, piše Nova.rs.

Bojović zatim odlazi do jednog od dva svjedoka, žestoko se obraća, pokazuje prstom, a onda nastavlja započetu svađu. Sve vijreme žena koja sedi za stolom nijemo posmatra i nervozno “lomi” prste vjerovatno šokirana razvojem događaja.

Ovaj snimak se pojavio u javnosti, a navodno je djevojka na bolovanju i plaži se da tuži Bojovića ili da to objavi.

Nakon što je snimak objavljen, Više tužilaštvo Srbije izdalo je nalog za njegovo hapšenje.

„Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji. Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrdjivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navodi se u saopštenju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar