Srbijanske vaterpolo legende uključile se u potragu za Matejom Perišem

Regija 02. jan. 202215:52 > 15:54
Podijeli:
Matej Periš
Izvor: Matej Periš (MUP Hrvatske/Privatna arhiva)

Potraga za Splićaninom Matejom Perišem (28) nastavlja se i danas. Njegov otac, Nenad Periš, tim povodom stiže u Beograd. On je zabrinut zbog nestanka sina, kome već drugi dan nema ni traga ni glasa. Već je stupio u kontakt sa službama koje tragaju za njegovim sinom i nada se da će sa svojim djetetom vratiti u Split. Matej Periš posljednji put je viđen u jednom beogradskom noćnom klubu. U potragu za njim su se uključile i srbijanske vaterpolo legende.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči i kosu, te ravan nos. On je sin Nenada Periša, čuvenog vaterpolo sudije i dugogodišnjeg radnika splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravlje.

„Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše“, priča otac u razgovoru za „Slobodnu Dalmaciju“.

Zatim je otkrio i kako je prvi put shvatio da nešto nije u redu.

“Kad mi je Matejev prijatelj preko kćerkinog Instagrama zatražio broj mobilnog nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev telefon isključen.”

Otkrio je i da mu pomažu veliki prijatelji Igor Milanović i Darko Udovičić, legendarni srbijanski vaterpolisti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar