Strava u Zagrebu: Pas napao curicu, otac mu rukama rastvarao čeljust

Regija 27. jun 202209:382 komentara
Podijeli:
Izvor: PU brodsko-posavska/Ilustracija

Belgijski ovčar u subotu oko 11 sati na parkiralištu blizu ulaza u park Maksimir napao je djevojčicu (3). Šokirani očevici koji su se zatekli na mjestu događaja pokušali su smiriti psa da djevojčici ne nanese još teže ozljede.

“Odjednom se začula vriska: ‘Pusti! Puštaj!'”, ispričao je za Jutarnji list jedan od onih koji su se zatekli na mjestu događaja.

Kad se približio, vidio je kako je majka držala djevojčicu na tlu, a otac je psu pokušavao rastvoriti čeljust i spriječiti da je opet ugrize.

“Ja sam psa udario snažno nekoliko puta nogom u rebra. Trajalo je to možda minutu-dvije dok ga nismo odvojili od djevojčice. Došla je i jedna liječnica, koja je pogledala djevojčicu. Curila joj je krv na trbuhu. Roditelji su je posjeli u automobil i odjurili prema obližnjem KBC-u Zagreb na Rebro”, rekao je očevidac za Jutarnji.

Pas je navodno bio na povodcu, ali je on bio dovoljno dugačak, pa je pas mogao dohvatiti dijete. U šoku je bio i vlasnik psa. Vikao je na njega i tukao ga.

Očevidac kaže da nikome nije jasno zašto je pas tako reagirao jer mu se čini da je bio treniran. Nije mu jasno ni kako u Maksimiru u vrijeme najveće gužve nema ni policije ni komunalnih redara. A većina pasa hoda bez povodca.

U zagrebačkoj policiji kažu da čekaju da im bolnica pošalje prijavu događaja kako bi počeli i službeno postupanje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar