Vulin na nacionalnoj frekvenciji pokazivao fotografije obezglavljenih tijela

Regija 19. jul. 202107:26 > 07:351 komentar
Podijeli:
Izvor: Izvor: TV Pink/Screenshot

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom objavio djelimično cenzurisane fotografije obezglavljenih tijela, u sklopu političke talk show emisije.

On je gostujući u Hit tvitu na TV Pink kazao da su u pitanju fotografije koje su nađene na mobilnim telefonima članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka, a da su svi zločini počinjeni u kući u Ritopeku.

Na fotografijama su se videli članovi kriminalne grupe Belivuk i Srđan Lalić, koje drže osobu sakrivenog identiteta, kako je naveo Vulin, „pred klanje“, obezglavljeni leš proboden sa više noževa iz kog se cedi krv u kantu, otkinuta ljudska stopala.

Žrtve navijači Partizana

Prikazane su i fotografije paketa, za koje je Vulin tvrdio da sadrže kokain, kao i fotografije osumjičenih na bazenu i na ljetovanju.

„Sve (žrtve) su navijači Partizana, klali su ih drugi navijači Partizana, utvrdili smo identitet svih do jednog… (Fotografije) su njihovi trofeji, oni su se time hvalili“, naveo je ministar unutrašnjih poslova.

Vulin je ocijenio da medijski navodi da se tribina Patizana „buni“ protiv predsjednika države Aleksandra Vučića i da skandira protiv njega, predstavljaju „instruisano nezadovoljstvo kriminalne grupe“.

Uznemirujuće fotografije su istovremeno sa gostovanjem ministra Vulina na Pinku objavili brojni tabloidi i internet portali u Srbiji.

Ovaj potez ministra uzrokovao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar