VIDEO| Otvaranje OK Festa premašilo sva očekivanja

Showbiz 02. jul 201615:13 > 16:29
Podijeli:
Izvor: N1

Završena je prva noć OK Festa na Tjentištu, gdje je boravila i ekipa N1.

  Treću godinu za redom, ovaj festival okuplja omladinu Balkana, promovišući mladost u nepreglednom i živopisnom Nacionalnom parku Sutjeska.

Organizatori su se i ove godine potrudili da dovedu najbolje od najboljeg sa muzičkog neba Balkana, a headlineri prve noći bili su bend Babe, gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski i neponovljivi Laibach.

Svaki od tri benda imao je po 90 minuta da se u najboljem svjetlu predstavi publici, što su uradili kao stari majstori muzičkog zanata.

Nakon predgrupa, bend Babe je otvorio noć sa sjajnom izvedbom šoumena Žike Milenkovića, koji je digao publiku na noge, a hitovima “Ko me tero”, “Noć bez sna” i mnogim drugim opravdao status rock legende. 

Nakon njega Vlatko Stefanovski je podsjetio publiku na nezaboravne instrumentale, dok je legendarni Laibach zaključio noć koncertom za pamćenje. 

Na glavnom stejdžu koji se nalazi na stadionu Nacionalnog parka Sutjeska publika je u glas pjevala dobro znane hitove izvođača, a u video prilogu pogledajte šta su to N1 kamere zabilježile prvog dana OK Festa.

U međuvremenu, razgovarali smo i sa glavnim zvijezdama prve noći OK Festa, pa pogledajte i to šta su rekli za kamere N1.

Osjetite dio atmosfere u videu. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook.