Tri vrela ljetna dana Sarajevo Beer Festivala

Showbiz 07. jul 201614:12 > 14:17
Izvor: Facebook / Sarajevo Beer Festival

Organizatori ovogodišnjeg Sarajevo Beer Festivala su pripremili devet koncerata, nastupe domaćih demo bendova, i nove, zabavne sadržaje.

Tako će se 14, 15. i 16. jula na parkingu Olimpijskog kompleksa Zetra, posjetioci družiti i sa tattoe/piercing artistima iz BiH u okviru “Tattoe Gatheringa“. Dodjeljivat će se nagrade za najbolju tetovažu u određenom stilu, urađenu tog istog dana, u čemu će sigurno mnogi posjetitelji uživati, a nakon toga će se održati takmičenje za najbolji crtež.

Organizatori su posebno ponosni na činjenicu da su uz podršku Ministarstva za kulturu i sport KS omogućili mladim muzičkim nadama, domaćim demo bendovima, da se predstave festivalskoj publici. Svakog dana, u 20 sati nastupiti će po jedan demo bend i to: 14. jula “Nešto između” iz Ljubuškog, te sarajevski demo bendovi “Strava škola” i “Stonesleeper” 15. i 16. jula.

Podsjećamo i na line up:

14. juli – Bolero, Prljavo kazalište i Zoster; 15. juli – Pips, Chips & Videoclips, Električni orgazam i S.A.R.S; 16. juli – Sassja, Psihomodo Pop i Kultur Shock.

Ulaznice su u prodaji na platou Skenderija i blagajni BKC-a, po cijeni od 10 KM (dnevna) i 20 KM (trodnevna).

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.