Pogled izbliza na psihotičnu, antisocijalnu nakazu – Jokera

Showbiz 21. jul. 201618:56 > 19:06
Podijeli:
Izvor: Facebook

Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine je Suicide Squad koji se očekuje početkom augusta, ponjaviše zbog do sada nedefinisane uloge Jokera.

Negativac kojeg su mnogi zavoljeli nakon što ga je odglumio Jack Nickolson, postao je ikona nakon glume Heatha Leadgera u drugom dijelu Dark Knight trilogije.

Sada, u Suicide Squadu glumit će ga Jared Leto – a nakon mnogo trailera za ovaj film – njegova rola je još uvijek nedefinisana.

Početak ljeta rezervisan je za brojne Comic Con sajmove, a na jednom takvom Joker je dobio svoj trailer za Suicide Squad. Ni video od 60 sekundi ne otkriva mnogo, mada vidimo obrise ponašanja standardnog Jokera – koji u potpunosti plijeni pažnju. 

Shvatamo da dosta vremena provodi i u Batmanovom odijelu, kao i to da je na pomolu romansa sa Harley Quinn. 

“Psihotična, antisocijalna nakaza” bez sumnje imat će značajnu ulogu u Suicide Squadu koji okuplja najgore od najgorih negativaca DC svijeta.

Suicide Squad napisao je i režirao David Ayer, a pored Letoa, u filmu će glumiti i Will Smith, Margot Robbie, joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Margot Robbie, Scott Eastwood i mnogi drugi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.

https://youtube.com/watch?v=KXYmeKgt3fA