Poslušajte Callin' My Name, novi singl "The Last Locationa"

Showbiz 22. jul 201616:05 > 16:07
Podijeli:
Izvor: The Last Location

Prvi single sa novog albuma benda The Last Location donosi osvježeni zvuk benda na kojem su momci radili u proteklom periodu.

Snimanje albuma je počelo u februaru u Sarajevu, a završeno u Parizu krajem prošlog mjeseca. Izlazak pjesme prati i Lyrics video koji potpisuje Tridea Vision.

“Drago nam je što je pjesma vani jer zapravo danas zvanično zatvaramo jedan ciklus pisanja, snimanja i produciranja materijala na kojem smo radili u proteklom periodu. Htjeli smo da svaki segment produkcije dovedemo na najviši nivo, a na ovoj pjesmi i da uspješno kreiramo simbiozu našeg organskog zvuka sa EDM elementima i utoliko je pisanje ‘Callin’ My Name’ bilo doista izazovno. Odlučili smo se za ovu pjesmu kao prvi i noseći single albuma jer ima summer vibe i dosta je dinamična i groovy. Želimo vašim čitateljima uzbudljivo i ugodno ljeto uz ‘Callin’ My Name’ i nadamo se da će baš ova pjesma biti soundtrack vašeg ljeta “, kazao je gitarista benda, Muhamed Latić.

Muziku i tekst potpisuje The Last Location dok produkciju potpisuje francuski producent Dino Sirius.
‘Callin’ My Name’ je prvo međunarodno izdanje benda i dostupno je na svim digitalnim platformama za prodaju, distribuciju i stream muzike širom svijeta (Itunes, Tidal, Amazon, Spotify, Pandora, Beatport, Claro, R2g China).

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenihmreža Twitter | Facebook.