Kontra, Frenkie i Indigo predstavili spot za pjesmu Bratmoi

Showbiz 12. avg 201610:00 > 10:08
Izvor: Mario Ilić

Frenkie, Kontra i Indigo su izbacili još jednu pjesmu sa nadolazećeg albuma "Putanja", koji će izaći u septrembru mjesecu. Pjesma pod nazivom "Bratmoi" ovjekovječena je i spotom koji se snimao u sarajevskom Brew Pubu.

Izvor: Mario Ilić
Izvor: Mario Ilić
Izvor: Mario Ilić
Izvor: Mario Ilić
Izvor: Amer Prevljak
Izvor: Amer Prevljak
Izvor: Amer Prevljak

Trojac je novi album snimao u saradnji sa vrhunskim producentima Red Bull studija u Berlinu, a kako je za N1 ranije kazao Zlatan Hajlovac alias Kontra, sve je ispalo bolje od očekivanog.

Na pjesmi Bratmoi pored Frenkieja i Kontre gostuje i Shtuka, a u video ostvarenju pojavljuju se brojne kolege i prijatelji sa hip-hop scene BiH.

“Tematika pjesme je ujedno veličanje i satirični pogled na bratimljenje. U nekom trenutku smo shvatili da je nama ušlo u naviku govoriti ‘brat moj’ i smatramo da je to postao urbani sleng u BiH”, kazao je Kontra za N1 nakon što je udarena posljednja klapa na snimanju. 

“Zavoljeli smo snimanje spotova jer u posljednje vrijeme uključuje mnogo besplatnog alkohola, tako da nam je ovaj spot veoma drag. Hvala braći sa spota koji su braća i kad nisu pred objektivima, bez njih bi bezveze bio spot”, kazao je Kontra po objavi nove pjesme koja će se, kako smo rekli naći na albumu Putanja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.