Frenkie Kontra i Indigo u Bihaću

Showbiz 06. sep 201610:50 > 10:52
Izvor: Fm Jam

Fm Jam trio će dan izlaska njihove dugoočekivane Putanje provesti u Bihaću, tamo su naime organizovali svoju prvu oficijelnu promociju albuma.

Tako će u Adi klubu 10 biti priređeno cijelodnevno druženje, gdje će publika moći nabaviti album, razgovarati sa izvođačima, a navečer uslijediti svirka. Frenkie, Kontra i Indigo su prije par mjeseci imali nezaboravan koncert na istoj lokaciji i upravo zbog toga su ponovo izabrali Bihać za početak promotivne faze novog albuma. Ulaznice se mogu po cijeni od 7 KM kupiti u Hard rocku ili na recepciji Irish hotela.

Do izlaska njihovog zajedničkog albuma ostalo je samo još tri dana, a za sami kraj su najavili još jedno iznenađenje.

Njihova dosadašnja tri singlea bilježe veliku popularnost na društvenim mrežama, te su i sami izjavili kako ih raduju odlične kritike publike, posebno za poslijedni video spot Bio sam tu. Fm jam trojac je u mjesec dana izdao tri video spota, održani su brojni nastupi a pred sami izlazak albuma će objaviti i kratki making of dokumentarac koji je u Berlinu snimio Mario Ilić.

Putanja izlazi pod etiketom Universal Music-a a može se naručiti na svim digitalnim dućanima. Sve spotove možete pogledati na FMJAM VEVO kanalu, a album možete naručiti na slijedećim linkovima.

Pre-order on iTunes: https://fmjam.lnk.to/Putanja/itunes

Pre-order on Google Play: https://fmjam.lnk.to/Putanja/google-play

Pre-Order CD: https://fmjam.lnk.to/PutanjaCDAlbum

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.