Snimaće se novi Mad Max

Showbiz 19. sep 201621:14 > 22:35
Izvor: AFP/ Getty Images North America/ Kevin Winter

U remakeu "Mad Max: Fury Road", koji je bio veliki hit prošle godine, igrali su Tom Hardy i Charlize Theron, a režirao je George Miller.

Film je zaradio više od 375 miliona dolara u kinima širom svijeta. Australijski list The Herald-Sun tvrdi da je novi film trenutno u preprodukciji i da će se fokusirati na pozadini priče o liku Charlize Theron, Furiozi.

Radni naslov filma je “Mad Max: The Wasteland”, sudeći po vijestima. Režiser Miller je nedavno objasnio da planira da uradi više “Mad Max” filmova, sa još dvije priče u planu.

Charlize Theron je nedavno govorila o problemima koje je imala radeći s Tomom Hardyjem na  “Autoputu bijesa”. Rekla je da se tenzija među njima vjerovatno prenijela i na ekran.

“Možda je film baš takav kakav jeste jer smo se toliko borili jedno sa drugim, i ti likovi su radili istu stvar”, rekla je ona, prenosi MTV.rs.

“Da smo bili najbolji drugari, možda bi film bio 10 puta gori… Iz onoga što sam ja čula, nije takav u svakom filmu – čula sam da ima i dobrih iskustava”, dodala je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.