Red Bull RapLika 2017 postaje regionalna

Showbiz 16. feb 201711:52 > 11:53
Podijeli:
Izvor: Red Bull RapLika

Lijepe vijesti nam stižu za početak godine. Nakon uspjeha prošlogodišnjeg bh. finala u Sarajevu, Red Bull RapLika se ove godine vraća još jača i veća. U 2017. godini smo odlučili srušiti granice i otvoriti vrata freestylerima iz cijele regije.

Izvor : Red Bull RapLika 2017 postaje regionalna

Tako ćemo ove godine na jednoj bini gledati kremu regionalnog freestylea. Sigurni smo da će ova vijest obradovati brojne MC-ijeve širom regije, a publici pružiti još kvalitetniji turnir, mnogo smijeha, zabave i odličnih rima. Zato već sada pozivamo sve MC-ijeve koji se bave freestyle disciplinom da se registruju na stranici www.redbullraplika.com i počnu sa vježbom i pripremama. 

Pravo učešća imaju MC-ijevi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, a prijave će se – kao i prošle godine – vršiti putem snimka sa freestyle improvizacijom na www.redbullraplika.com.

No, ni prije finalnog turnira neće nedostajati uzbuđenja i hip hoperskih „verbalnih okršaja“. Jedna od najznačajnijih novina koju smo predstavili prošle godine jesu online borbe MC-ijeva. Web stranica takmičenja će i oveg doine služiti kao platforma na kojoj će kandidati brusiti svoju vještinu smišljanja rima u online duelima. MC-ijevi se mogu boriti nasamo „u četiri oka“, ali i u javnim online borbama uživo koje posjetitelji web stranice mogu pratiti i glasati za svoje favorite.

Trenutno su na web stranici otvorene mogućnosti borbe „u četiri oka“ i samostalnog vježbanja, a uskoro će biti objavljen i sedmični termin za online borbe 1-na-1 pred publikom. Ako želiš učestvovati u borbama, kao i da gledaš i glasaš za svoje favorite, potrebno je da otvoriš profil na web stranici.

KAKO NAPRAVITI SVOJ PROFIL NA STRANICI REDBULLRAPLIKA.COM, SAZNAJ U VIDEU ISPOD.

Nema sumnje, predstoji nam nekoliko mjeseci jako zanimljivih dešavanja i uzbuđenja na regionalnoj hip hop sceni. 

Za nove informacije o početku prijava i pravilima, pratite WWW.REDBULLRAPLIKA.COM i  FACEBOOK PROFIL.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.