Jala nakon koncerta u Sarajevu: Srce mi je puno

Showbiz 15. mar. 201713:54 > 14:03
Podijeli:
Izvor: Facebook/ Jala Brat

Sarajevski muzičari Jala Brat i Buba Corelli su 11. marta održali koncert u sarajevskom Domu mladih.

Dom mladih je inače jedna od najatraktivnijih sarajevkih lokacija kada je riječ o koncertima, nastupima, promocijama, ali i Sarajevo je poznato kao jedan od gradova sa najzahtijevnijom publikom.

Jala Brat i Buba Corelli u subotu nisu imali problema ove vrste. Naime, Dom mladih je bio ispunjen preko svojih kapaciteta, a publika je u glas sa popularnim reperima pjevala svaku riječ svake pjesme.

Srce mi je puno. Zaista ne znam koje riječi upotrijebiti da ovo opišem. Najteže je uvijek bilo dokazati se u svom gradu, a kada vam na nastup dođe 1.500 ljudi preko kapaciteta, onda vam to dovoljno govori“, kazao je Jala Brat za N1 nekoliko dana nakon koncerta.

Gosti na koncertu bili su reperi Rimski i Corona, Elena Kitić, Maya Berović i Gastozz koje je publika u Sarajevu odlično dočekala i ugostila.

Osjećaj je poseban i hvala svim Sarajlijama koje su ovo podržale. Nismo nikada patili od zlih jezika niti smo ovo radili kako bi nekome nešto dokazali, ali sad je teško kontrolisati emocije nakon onakvog koncerta“, dodao je Jala u razgovoru za N1.

Inače, Jala Brat ovih dana predstavlja novi spot za pjesmu “Bad”, a režiju spota potpisuje Area 7 Entertainment.

Također, dvojac već od vikenda nastavlja svoju evropsku i balkansku turneju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.