Arnold Schwarzenegger: Franšiza Terminatora još nije gotova

Showbiz 04. apr 201711:54 > 11:58
Izvor: Facebook

U savršenom svijetu, film Terminator: Genisys bi podmladio Terminator franšizu i poslao je u novom smjeru - međutim, to se ipak nije desilo.

Ono što raduje sve fanove legendarne serije filmova jeste nova izjava Arnolda Schwarzeneggera, koji je kazao da nije sve gotovo, i da će nastaviti sa ulogama Terminatora.

“Radujem se što ću raditi novi Terminator film. Istina, Paramount studio ne želi više da učestvuje u tome, ali 15 studija je trenutno zainteresovano da radi na novom Terminator filmu. Terminator franšiza nije gotova, pregovaram sa novim studijom – i više detalja ću otkriti poslije”, kazao je Arnold.

On je dodao da odustajanje Paramounta nije kraj franšize, uz dodatak: “Terminator nikada neće biti gotov”. Popularni glumac, bodybuilder i bivši guverner Kalifornije kazao je i to da će James Cameron producirati novog Terminatora, koji će izaći nakon 2018. godine.

Početkom ove sedmice, Schwarzenegger je kazao da je novi scenario za film odličan – te da se raduje skorom početku produkcije. 

U vijesti koju objavljuje portal Joblo, stoji i to da će Cameron najvjerovatnije angažovati Tima Millera kao režisera, koji se proslavio 2016. godine sa filmom Deadpool.

Ono što se kritičari i ljubitelji franšiza nadaju jeste to da će novi Terminator postati ponovo relevantan heroj u svijetu filma, obzirom da su posljednja tri dijela bili uslovno rečeno promašaji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.