Ćetković za N1: Na koncertima rješavamo ljubavne probleme

Showbiz 07. apr. 201708:56 > 09:12
Podijeli:
Izvor: N1

Jedan od najpopularnijih regionalnih izvođača, crnogorski pjevač Sergej Ćetković, nastavlja turneju "Moj svijet" u Bosni i Hercegovini. Nakon što je u rekordnom vremenu rasprodat koncert u mostarskoj dvorani “Kosača”, na redu su Tuzla, Zenica i Sarajevo.

Ćetković je bio gost Novog dana gdje je govorio o održanom koncertu u Mostaru, ali i planiranim koncertima u Tuzli i Zenici, ali i regiji.

U Mostaru su ulaznice prodate za dan a Ćetković je rekao kako će ga ponoviti u skorijem periodu.

20. aprila će nastupiti u Tuzli, u BKC-u, nakon dvije godine.

Prošli put je bilo fenomenalno, a ovaj put ćemo to uraditi u intimnijem i prisnijem prostoru, jer se ipak ja tu najbolje snalazim, jer su tako drugačiji koncerti, atmosfera. Nisu to samo klasični koncerti gdje sviramo već pričamo, rješavamo ljubavne probleme. Jedan prijatelj je rekao kako je to stand-up muzička komedija“, komentarisao je Ćetković u programu N1.

Ćetković nakon Tuzle, odnosno 21. aprila, ide u Zenicu.

Zenici smo ostali dužni koncert. Interesovanje je veliko, možda ćemo održati još jedan ili dan prije ili kasnije, uglavnom razmišljamo i o toj ideji“, naveo je.

Nakon Zenice, Ćetković nastupa u Sarajevu, odnosno 22. aprila, poslije čega će ići u Smederevo, Valjevo, Osijek…

Kazao je i kako je sinoć bila premijera dueta sa Jasnom Gospić i da će s njim krenuti u priču dueta te da će ih biti još.

Popularni crnogorski pjevač je u žiriju jednog talent takmičenja za koje je rekao kako misli da nikada nije bilo ovoliko talent emisija.

Svi bi htjeli da postanu pjevači i pjevačice, kao da smo u nekoj sređenoj državi. Iznenađenje je koliko djece ima da su spremni za taj posao, koliko su izgrađeni. Uvijek upoređujem kakav sam bio ja u tim godinama. Trudim se da se zabavim, da njih zabavim, da se spustim na njihov nivo da me čuju i da prihvate sa uvažavanjem savjete jer ipak iza mene jeste neka duga karijera, a neko bi nešto želio steći preko noći. Moj savjet je da rade na sebi i nadograđuju se“, komentarisao je za N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.