Burton potvrdi osnimanje nastavka kultnog "Beetlejuicea"

Showbiz 17. dec. 201414:03 > 14:31
Podijeli:
Izvor: EPA

Američki reditelj Tim Burton otkrio je u nedavnom intervjuu za MTV da je nastavak horor komedije iz 1988. "Bubimir" (Beetlejuice) "bliži nego ikada", piše Consequence of Sound.

“Oh, da!”, uskliknuo je oduševljeno taj ekscentrični reditelj kada su ga u intervjuu upitali da li će ponovno preuzeti rediteljsku palicu. Rekao je i da on nije jedino poznato lice koje se vraća u nastavak te
filmske uspješnice te da će u njemu ulogu ponoviti i Winona Ryder kao heroina Lydia Deetz.

“Oh, da, da, da, da”. “Oh, da, oh, da. Da, da, oh da”, komentirao je Burton Winonin povratak. Otkrio je i da je vidio preliminarni scenarij za film i ocijenio da je “prilično dobar”.

Za ponovni Burtonov interes u Bubimirov svemir fanovi bi mogli zahvaliti i bendu The Killers. Naime, dok je radio s Ryder i rockerima iz Nevade na njihovom videu iz 2012. “Here With Me”, ponovno se
zaljubio u specijalista za egzorcizam.

“Radio sam s Ryder, a prije toga se nismo viđeli jako dugo……Bila je tako super”, objasnio je Burton.“Bio sam sretan što je vidim. Ona i Michael Keaton…i taj karakter, jednostavno mi nedostaje, postoji neka sloboda vezano uz taj karakter koju volim”.

https://youtube.com/watch?v=2hovKm9oFiM

Vezano uz repriziranje uloge Bubimira, Keaton je još u februaru za MTV rekao da je slao e-mailove Burtonu te da je pričao sa scenaristom nekoliko puta, ali da je sve bilo preliminarno. Glumac je istaknuo da bi, ako bi nešto opet trebao ponoviti, ponovio ulogu Bubimira. “No, to od Tima zahtijeva da bude uključen na ovaj ili onaj način”, dodao je.

Bubimir 2 zasad nema datum proizvodnje. Budući da je redatelj zauzet adaptacijom filma “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” koja izlazi 2016., fanovi bi mogli još neko vrijeme čekati.

Glasovita fantastična horor komedija Tima Burtona o duhovima koji iz kuće pokušavaju izbaciti antipatične žive ljude osvojila je jedan Oscar.