Jala i Buba Corelli predstavili spot za pjesmu "22"

Showbiz 21. dec. 201417:06 > 17:36
Podijeli:
Izvor: N1

Jala i Buba Corelli danas su predstavili spot za pjesmu "22" sa albuma "Pakt s Đavolom" koji je izašao 13.12.2014. godine.

Nakon spota za pjesmu “Bez Tebe” koja je najavila album, sarajevski rap dvojac u saradnji sa ekipom RedEye Filmsa predstavlja spot za pjesmu “22”.

Pjesma opisuje retrospekciju i pogled na život kroz oči jednog repera koji dođe na korak od ostvarenja dječačkih snova koji mnogi sanjaju.

Ovo ima mnogo veće značenje i težinu u rap muzici nego bilo kojoj drugoj, s obzirom da na spremnost publike i mnogobrojnost repera na sceni da prihvate nečiji uspjeh.

Unatoč svemu, snovi mnogih talentovanih muzičara ostaju samo snovi. Jala i Buba Corelli su otišli korak dalje i zgrabili san koji pretvaraju u realnost.

O tome najbolje govori i uvodna linija refrena koja objašnjava zašto naziv pjesme “22”:

Nekada sam sanjao sve ovo, u sobi 2×2 sa olovom u pištolju“.

Za vizuelni spektakl se i ovaj put pobrinula ekipa RedEye Filmsa koja se polako nameće kao sinonim za kvalitet kada je u pitanju video produkcija.

Okosnica RedEye Films ekipe su Agrez i Poba koji se ovim poslom bave nekoliko godina, ali su ozbiljnije projekte počeli raditi prije godinu dana.

RedEye Films u planu za budućnost ima dosta projekata i potruditi ćemo se da sa svakim novim projektom budemo sve bolji“, rekao je Agrez za N1info.

Inače, Corelli i Jala su prošle subote predstavili album “Pakt s Đavolom”, a ovo je drugi spot sa tog albuma nakon. U razgovoru sa ovim dvojcem, saznajemo da ne planiraju stati na ovome.

Trenutno dogovaramo nastupe radi bolje promocije albuma, ali ne prestajemo sa radom. Uskoro se snimaju novi spotovi“, kazali su za N1info.