Demofest poklanja osam koncerata u susret 10. rođendanu

Showbiz 20. jun. 201714:02 > 14:03
Podijeli:
Izvor: N1

U susret jubilarnom, desetom izdanju, Demofest je odlučio da svojoj publici pokloni čak osam koncerata, koji će biti održani 14. i 15. jula na nekoliko lokacija u Banjaluci.

Tako će publika uoči desetog rođendana najvećeg festivala demo bendova u jugoistočnoj Evropi, moći da čuje izvođače koji su nastupali na različitim izdanjima Demofesta, bez obzira na to da li su osvojili neku nagradu ili ne, a zahvaljujući generalnom sponzoru Nektar pivu, prijatelju festivala kompaniji m:tel i oficijelnom telefonu festivala Huawei P10. Bendovi koji će zasvirati na Demofestovim najavnim koncertima su Rezerve, Rolin Humes, Low Peak Charlie i Kontradikshn, kao i Brutal Protest, Voodoo Mojo, Big Strip Gorila i Garage In July.

Rasporedi nastupa i lokacija su sljedeći:

PETAK, 14. JULI

Rezerve (K.S.E.T. Pub)

Rolin Humes (MacTire Pub)

Low Peak Charlie (Rock Symphony)

Kontradikshn (Shamrock Pub)

SUBOTA, 15. JULI

Brutal Protest (K.S.E.T. Pub)

Voodoo Mojo (MacTire Pub)

Big Strip Gorila (Rock Symphony)

Garage In July (Shamrock Pub)

Inače, Kontradikshn je osvojio drugo mjesto na Demofestu 2013. godine, Low Peak Charlie treće mjesto 2014. godine, Rezerve završile kao vicešampioni 2015. godine, dok je Brutal Protest proglašen za najperspektivniji banjalučki bend 2014. godine. Big Strip Gorila su svirali 2013. godine, Garage In July godinu nakon toga, dok su dva benda na Demofestu nastupila dva puta – Voodoo Mojo su svirali 2014. i 2015. godine, a Rolin Humes 2012. i 2015.

Ovogodišnje izdanje Demofesta će biti održano od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, zahvaljujući Nektar pivu, kao generalnom pokrovitelju te prijatelju festivala kompaniji m:tel i zvaničnom telefonu festivala Huawei P10. U revijalnom programu će nastupiti Rudimental DJ set, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, kao i Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz i Projekt Rakija. Zasviraće i prošlogodišnji pobjednici Seine, Letarg i Degeneza, a za lokalnu podršku biće zaduženi Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.