Scena: Red Bull Cliff Diving u Mostaru 16. septembra

Showbiz 14. sep 201713:26 > 18:39
Podijeli:
Izvor: N1

Viva Film Festival je prvi festival religijskog, ekološkog, turističkog i omladinskog dokumentarnog filma, a ima međunarodni i takmičarski karakter.

Od preko 1200 prijavljenih filmova, odabrano je 109 i to iz 49 zemalja svijeta. Festivalske projekcije uporedo se održavaju u 12 bh. gradova. Ulaz na sve projekcije u svim festivalskim centrima je besplatan, jer je želja organizatora predstaviti ova djela što većem broju gledalaca. Festival traje do 17. septembra, a nakon toga, nagrađeni filmovi idu u Niš, Novi Sad i Split.

U SAD-u, svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Nikada ne razmišljate da se to može dogoditi i vama. Dok se ne dogodi. Ovo je radnja filma “Otmica” sa Halle Berry u glavnoj ulozi. Od večeras ovaj napeti triler možete pogledati u Cinema Cityju u Sarajevu.

Stari most će u subotu 16. septembra po treći put biti pozornica Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u našoj zemlji, na kojoj će najbolji skakači i skakačice predstaviti svoje nevjerovatno umijeće. Šta kažu o izazovima, ali i o tome šta mostarsku stanicu čini jednom od najtežih, pogledajte u Sceni.

Na New York Fashion Weeku je predstavljena kolekcija 40 plus size modela. Kolekcija proljeće 2018. sadržavala je modele odjevene u boho inspirisane haljine u kombinaciji s kožnim jaknama koje su kolekciji dali notu oštrine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.