SCENA| Frenkie i Kontra snimaju album u Tokiju

Showbiz 28. sep 201715:22 > 18:32
Izvor: N1

Luis Fonsi, autor globalnog muzičkog hita “Despacito”, nastupiće 24. novembra u Kombank areni u Beogradu, u okviru svoje “Love+Dance” turneje na kojoj puni svjetske dvorane.

“Despacito“ je globalni muzički fenomen. Pjesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama svijeta i obilježila je ovo ljeto. Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima.

Dior je na otvaranju Fashion weeka u Parizu predstavio mladalačku kolekciju, spremnu za nošenje,a kreativna direktorica ove modne kuće rekao je da se nada da će upravo ova kolekcija inspirisati žene da više eksperimentišu s modom i bojama.

Mint je najstarija fabrika u Parizu koja je još uvijek u funkciji, proizvodi kovanice, koje su identične onima iz 864. godine, a ono što ovih dana posebno privlači posjetioce, jeste da mogu ući u muzej i pogledati izložbu ali i vidjeti način izrade.

Frenkie, Kontra, Indigo i Soul su u Red Bull Studiju u Tokiju počeli sa snimanjem nastavka uspješnog albuma “Putanja”, koji je prošle godine sniman u Red Bull Studiju u Berlinu.

U Sceni pogledajte dio atmosfere iz Tokija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.