Ivan Ivanović u Impulsu: Zbog nekih šala sam se izvinio

Showbiz 07. mar 201812:03 > 12:10
Izvor: N1

Novo izdanje emisije Impuls predstavlja šta se desi kada se sastanu dva poznata TV lica u opuštenom i duhovitom razgovoru? Naida Kundurović je intervjuisala jednog od najpoznatijih showmana na Balkanu, autora vrlo gledanog show-a Veče sa Ivanom Ivanovićem.

Ivan se prisjeća svojih početaka:

U slučaju kvalitetnih autora, a u to svrstavam tebe Naida, a onda i sebe, mislim da posao odabere nas. Ja sam prije angažmana na TV-u, 10 godina radio u obezbjeđenju ambasada. Onda sam se nakon uzimanja raznih kredita našao u bankrotu i počeo sam raditi svašta, tezgariti.”

Sticajem okolnosti, došao je u kontakt sa ljudima iz medija. Prvo se desio Cash Taxi na Foxu, a onda i angažman na Prvoj.

Uredništvo mi je ponudilo da radim nešto petkom naveče, a ja sam htio Late night. Prije mene su pokušali dva puta i to nije uspjelo. Odgovarali su me od te ideje, ali ja sam rekao vjerujte meni, mogu ja to, iako veze nisam imao“, kroz smijeh se prisjeća Ivan.

O tajni uspjeha u showbizu kaže kako je socijalna inteligencija nešto nenadmašivo.

Čovjek koji poznaje ljudsku prirodu, a i sebe – on može sve da uradi na ovom svijetu.”

Ovo što radim je vezano za talenat i kreativnost. Imam dobar tim od prvog dana i ja zapravo razmišljam po cijeli dan kako da se zezam. Kako da uljepšam petak veče običnom čovjeku koji nema novaca za izlazak. Najvažnije je što se nisam otuđio od ljudi, znam kako običan čovjek razmišlja i šta ga muči.”

O gostovanju svjetskih zvijezda u svom show-u, kaže:

Sva internacionalna vrata mi je otvorio Novak Đoković. On je bio moj gost, nedugo zatim je postao svjetska zvijezda i bilo je važno imati ga u portfoliu. Onda je 3 mjeseca nakon toga došao Sting u show i stvari su se zakuhale.”

Poznat po britkom jeziku, Ivan svakodnevno proziva vodeće političare i zbog toga je imao dosta prijetnji.

Ne mogu ti reći da se ne bojim, jer je Balkan lud, ozbiljne psihopate šetaju ulicama, ali ja vjerujem prvo u ljudsku slobodu, pa onda u Boga. Ako ne mogu biti slobodan reći što želim, onda neću ni raditi.

Impuls gledajte utorkom veče u 21h.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.