Uskoro Messijev život kroz predstavu Cirque du Soleila

Showbiz 11. okt 201811:28 > 11:29
Podijeli:
Izvor: Reuters/Kai Pfaffenbach

Najpoznatija cirkuska trupa na svijetu "Cirque du Soleil" priprema novu predstavu o životu argentinske nogometne zvijezde Lionela Messija, izvijestio je na internetskim stranicama kanadske cirkuske atrakcije direktor, Daniel Lamarre.

Predstava će se producirati u suradnji s tvrtkom Sony Music i PopArt Music, a na programu cirkusa naći će se 2019.

Cirkus sunca, koji je svojim predstavama diljem svijeta odavno stekao globalnu slavu i ranije je napravio nekoliko predstava utemeljenih na životima poznatih osoba. Tako su kroz ovu umjetničku formu predstavili Beatlese i Michaela Jacksona.

“Osjećaj da će Cirque du Soleil napraviti predstavu o mojem životu i mojoj strasti – nogometu, istodobno je nevjerojatan i totalno neobičan. Moja obitelj obožava ovu cirkusku trupu. Ni najmanje ne sumnjam da će show zadiviti ljude, kao i obično”, kazao je Messi u video-snimci objavljenoj na internetskoj stranici trupe.

“Oduševljeni smo što ćemo raditi sa živom legendom i uvjereni da ćemo, prenoseći Messijev život na pozornicu uspjeti emotivno doprijeti do nogometnih navijača i publike”, kazao je Lamarre.

Messi (31) je po mišljenju sportskih znalaca nogometni genij koji svojim potezima na terenu često oduševljava i zabavlja publiku, a sada će za to posredno dobiti priliku i u cirkuskoj predstavi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.