Lud, zbunjen, normalan od 19. februara u programu Nove BH

Showbiz 15. feb. 201913:46 > 13:51
Podijeli:
Izvor: N1

Ne propustite nastavke omiljene humoristične serije „Lud, zbunjen, normalan“ od 19. februara od 20:30 sati u programu Nove BH.

O radnji 8. sezone:

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate porodice Fazlinović. S novim nastavcima dolaze i nove zgode i nezgode ove jedinstvene porodice, a pridružit će im se i neki novi likovi. Osim Zlatana Zuhrića i Ksenije Marinković, u jednoj epizodi serije vidjet ćemo i glumicu Sanju Vejnović.

Iako su svi mislili da su Fazlinovići stradali u avionskoj nesreći na putu za Stockholm oni su igrom slučaja ipak uspjeli preživjeti. Naime, radi Faruka su zakasnili na avion. U međuvremenu, u Sarajevu, vjerujući da su oni poginuli, svi će pokušati okoristiti se njihovim stvarima. Jedan od kolovođa je Samir kojeg u seriji utjelovljuje glumac Emir Hadzihafizbegović.

U produkciju Akord dolazi Bahro Burek kojeg glumi Zlatan Zuhrić. Burek je scenarist i tv producent koji dolazi s prijedlogom da snimaju tv seriju. Da bi dobio posao, Faruk mora kupiti HD kameru, radi čega postaje spreman na sve, čak i da se bavi prostitucijom. Te će mu „poslove“ sređivati Indira (Jasna Beri). Mentor (Ilir Tafa) u novoj sezoni nasljeđuje dva miliona eura, ali ne želi da to iko sazna.
Nakon što dogovore snimanje serije, Faruk će preuzeti rediteljsku palicu, Izet vodi finansije, a s Marijom dogovaraju da scenografiju postave u prostor kafane San Remo. Glavna ženska uloga pripast će Barbari (Džana Pinjo).

Iz Amerike dolazi Čombetov brat Kufe (Ljubomir Bandović), koji počinje raditi kao tonac u produkciji.

Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu, te planiraju veliko vjenčanje. Međutim, iznenadit će ih informacija da nikada i nisu bili razvedeni. Faruk i Senada, također, žele obnoviti svoju vezu, ali im stvari ne idu na ruku. Izet je u vezi sa Ružom (Ksenija Marinković), Barbarinom mamom. Kako su svi protiv te veze, naročito Damir i Barbara, oni odlučuju viđati se u tajnosti. Njihova ljubavna idila će trajati sve do trenutka dok Izet ne shvati da je ona ”titomrzac”. Izet radi zdravstvenih problema odlučuje ipak otići u Švedsku na operaciju. Da bi osigurao novac za operaciju, on prodaje stan i to ne bilo kome.

Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, a njeni obožavatelji željno očekuju nove nastavke.

Novi likovi i epizodisti:

Bahro Burek (Zlatan Zuhrić) – scenarist i TV producent, upravo se vratio iz Londona, dolazi kod Faruka s idejom i scenarijem za tv seriju. Ubrzo, uspijevaju dogovoriti sve detalje i kreću u snimanje.

Ruža (Ksenija Marinović) – Barbarina mama. Stupa u vezu sa Izetom, a kako ostali članovi porodice Fazlinović smatraju da je potpuno neprirodno da se Džebrini baka i djed zabavljaju, oni svoju vezu pokušavaju držati u tajnosti.

Kufe (Ljubomir Bandović) – Čombetov brat koji se vraća iz Amerike.

Biljana (Sanja Vejnović) – Farukova profesorica iz srednje škole u koju su svi bili zaljubljeni. Ona i danas izgleda sjajno, te nastaje utrka između Faruka i Izeta koji će osvojiti njeno srce, ali ni ne slute da ih ona želi iskoristiti.

Uloge:

Izet…………. Mustafa Nadarević
Faruk………. Senad Bašić
Damir……….Moamer Kasumović
Marija………Tatjana Šojić
Samir……….Emir Hadzihafizbegović
Barbara……..Džana Pinjo
Kufe…………Ljubomir Bandović
Mentor………Ilir Tafa
Mariofil………Mirvad Kurić
Jure………….Admir Glamočak
Burek………..Zlatan Zuhrić Zuhra
Ruža…………Ksenija Marinković
Đido Mova…..Aleksandar Seksan
Biljana………Sanja Vejnović
Učiteljica…….Mona Muratović

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.