Ivan Ivanović prelazi na televiziju NOVA S

Showbiz 04. mar 201910:02 > 10:05
Izvor: Promo

Jedna od najgledanjih televizijskih emisija u Srbiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" od aprila će ponovo biti pred gledaocima. Popularni talk show emitovat će se na televiziji NOVA S, koja je publici bila poznata kao TOP kanal.

Uz kultne emisije “Utisak nedelje” i “Mentalno razgibavanje”, NOVA S ponudit će publici potpuno novu programsku šemu sa najkvalitetnijim sadržajem.

Autor i voditelj emisije Ivan Ivanović sa svojim popularnim timom saradnika nastupat će svakog petka u 22 sata.

“Kada sam rešio da prekinem emisiju na televiziji Prva ja sam u programu izgovorio biografije moje ekipe i mene, naveo šta znamo da radimo i rekao da je naš slogan ’sloboda ili ništa’ i od tada nas niko nije zvao. Zahvalan sam United Mediji što su nas pozvali i što imaju hrabrosti da nam dozvole da radimo slobodno”, kaže Ivan Ivanović.

Televizija Nova S imat će i informativni program. Najvažnije vijesti emitovat će se u 14 sati i u centralnom Dnevniku u 19 sati.

Jutarnji termin od 6.30 do 8.30 sati rezervisan je za “Mentalno razgibavanje” koji će voditi Darko Mitrović i Veljko Pajović, dok “Utisak nedelje” Olje Bećković ide u svom “starom” terminu – nedjeljom u 21 sati. Emisiju “Male Velike priče” priprema produkcija Brankice Stanković “Insajder”.

Promjenom imena i koncepta, televizija NOVA S postaje dio brenda NOVA TV koji predstavlja najveću televizijsku regionalnu mrežu. U jedinstvenoj kombinaciji serija i filmova domaće i strane produkcije, talk show emisija, sportskih i informativnih sadržaja gledaoci prepoznaju kvalitet, te je NOVA skoro dvije decenije u samom vrhu gledanosti u Hrvatskoj, a prošle godine je osvojila tržište u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Kako se navodi u saopštenju, očekuje se da se ovakvi rezultati gledanosti potvrde i u Srbiji.

“Kvalitet iznad svega, to je naša vizija. Njom se vodimo od samog početka i čvrsto verujemo da je to jedini način da se ostvari dugoročna pozicija lidera na tržištu. Zato smo i odlučili da postojeću programsku šemu nekadašnjeg TOP kanala, a sada televizije NOVA S dopunimo političkim i zabavnim emisijama, ali i informativnim programom”, istakla je generalna direktorka kompanije United Medija Aleksandra Subotić.

NOVA S bit će i dalje preoznatljiva po vrhunskom serijskom i filmskom programu. Gledaoci mogu da očekuju najkvalitetnije domaće serije iz produkcije United Media. Od aprila je na program nastavak hit serije Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” i mini serijal “Zaspanka za vojnika” Gage Antonijevića, dok će gledaoci već na jesen uživati u novim sezonama serija “Senke nad Balkanom”, “Ubice mog oca” i “Mile protiv tranzicije”.

Nova S je dio United Media u okviru koje posluje i N1 televizija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad