Andrew Ridgeley piše knjigu o prijateljstvu s Georgeom Michaelom

Showbiz 12. mar. 201914:46 > 14:46
Podijeli:
Izvor: EVERT ELZINGA / ANP / AFP

Kao kolega i prijatelj iz škole, a potom i član banda Wham!, Andrew Ridgeley vjerojatno je poznavao Georgea Michaela bolje od bilo koga drugoga. Nedavno je najavio da će objaviti knjigu o njihovu prijateljstvu i osnivanju popularnog dua, prenosi Sunday Post.

U knjizi “George & Me” Ridgeley će prikazati svoj i Michaelov uspon do slave i uspjeha, a pisat će i o njihovu zajedničkom oproštajnom koncert održanom 1986. na londonskom Wembleyu.

George je umro na Božić 2016. u dobi od 53 godine, a Ridgeley je tada napisao: “Plakao sam kao nikada prije u životu”.

On i bivši prateći vokali grupe, ženski pop duo Pepsi i Shirlie odali su vrlo emotivno priznanje Georgeu na dodjeli Brit Awardsa 2017. godine.

“Sve je započelo vrlo uobičajeno. Godine 1975. bili smo tek dvojica dječaraca koji su dijelili sličan smisao za humor, ljubav prema sličnoj vrsti glazbe koja život znači, prema umjetnosti. Iz toga su se rodile uspješnice”, piše Ridgeley među ostalim u svojoj knjizi.

Izvor : JUSTIN TALLIS / AFP

Izvršna direktorica izdavačke kuće Michael Joseph/Penguin, Louise Moore kazala je da je “Ridgeley jedina osoba koja je mogla ispripovijedati priču o Michaelu na pravi način”, jer riječ je o “memoarima o ljubavi, prijateljstvu i o glazbi”.

“Kad mi je prvi put iznesena zamisao o knjizi, odmah sam je prihvatila, želeći objaviti i prenijeti priču milijunima njihovih obožavatelja. Užitak je i privilegij raditi s Andrewom. Iznimno smo uzbuđeni zbog objavljivanja knjige”, kazala je Moore.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android |iPhone/ iPad