Završeno osmo izdanje Sarajevo Beer Festivala

Showbiz 16. jun 201908:44 > 08:48
Izvor: N1

Osmi haloo Sarajevo Beer Festival završen je sinoć koncertima benda Mostar Sevdah Reuniona i Harisa Džinovića. Publika je i sinoć uživala u koncertima velikih regionalnih zvijezda.

U tri dana festivala održano je deset koncerata raznovrsnih muzičkih žanrova. Ljetna zabava pod otovrenim nebom trajala je do kasno u noć te je 8. haloo Sarajevo Beer Festival bio pravo osvježenje za brojne Sarajlije i turiste.

Svih dana festivala publika na parkingu olimpijske dvorane Zetra uživala je odličnim svirkama i brojnim takmičarskim igrama. Prava atrakcija za posjetioce bilo je takmičenje u nogotenisu na “Pringles teniskom terenu” kao i takmičenje u “Sensation XXL stolnom fudbalu” veličine 65 m2.

Pivska ponuda zadovoljila je i najizbrljivije pivopije gdje su u preko 15 šatora mogli uživati u pivskim bredndovima svjetskih poznatih proizvđača, ali i proizvode domaćih i regionalnih craft pivara.

U saradnji sa MUP-om KS sprovedena je društveno odgovorna kampanja “Ako si pio, ne vozi”.  Sarajevski festival piva bio je i u znaku odgovornog odnosa prema okolišu.

U saradnji sa KJKP RAD reciklirane su plastične čaše koje su korištene tokom tri dana festivala. 8. haloo Sarajevo Beer Festival zajedno sa svim posjetiocima započeo je jednu novu kampanju za naš grad „Smanjimo i reciklirajmo otpad“.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad