SCENA: Počinje Bookstan

Showbiz 03. jul 201919:15 > 19:21
Podijeli:
Izvor: N1

U današnjem izdanju Scene govorimo o "Bookstanu", ali i o filmovima "Crni Guja", "Spiderman" i "Jumanji".

Večeras počinje četvrti Internacionalni festival književnosti Bookstan, kojeg organizuje izdavačka kuća Buybook. Bookstan svake godine okupi najznačajnije domaće, regionalne i svjetske autore, kritičare i urednike. Festival traje do 6.jula.

Kultna humoristička serija “Crna Guja” mogla bi da dobije nastavak. Kako pišu britanski tabloidi, zvijezde serije sastale su se u Londonu kako bi razgovarale o snimanju pete sezone čija bi radnja, za razliku od prethodnih, bila smeštena u savremeno doba.

Radnja novog filma „Spider-Man: Daleko od kuće“ naslanja se na hit „Osvetnici: Završna igra“. Film u bh. kina dolazi sutra 4.jula u terminu Svjetske premijere, dok će ga oni nestrpljiviji imat priliku pogledati večeras na pretpremijernim bh. projekcijama.

Od decembra u bh kina dolazi “Jumanji: slijedeći nivo”. Legendarna ekipa se nakon originalnog blockbustera iz 2017. godine vraća u igru a mi vam donosimo prvu kino najavu.

To bi bilo sve što smo vam pripremili za danas. Sve propušteno pogledajte na našem portalu n1info.com. Sutra je sa vama beogradska ekipa scene.

Mi se vidimo ponovo u petak.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad