Marčelo: Radim i na novom romanu i sa bendom na novom albumu

Showbiz 13. sep. 201916:27 > 16:31
Podijeli:
Izvor: N1

Marko Šelić Marčelo, muzičar i književnik, za N1 je kazao da se nikad nije osjećao raspolućen u vezi obje profesije.

“Moj udeo u muzici je također pisanje, a moj udeo u pisanju je, gle čuda, pisanje. Na oba ta fronta ja činim jedno isto, a to je ono što čine svi koji pišu otkad postoji svet – pokušavaju da artikulišu svoje misli i da se samo-saopšte svetu, u najtoplijoj nadi da će to izrečeno naći sagovornike”, kazao je.

Pošto nije izdao album od 2014, Marčelo kaže da su mnogi pomislili da se okrenuo književnosti.

“Neki dan sam kucao jedan intervju, gde se prvi put desilo da u njemu zateknem pitanje ‘dok ste se bavili muzikom’, kao da je to završeno poglavlje. Morao sam da objasnim da nije, već je samo situacija da sam, istina, poslednjih godina bio više u književnosti jer tako se namestilo. Ali, u ovom trenutku radim i na novom romanu i sa bendom na novom albumu. Nastavljam da budem na oba fronta”, pojasnio je.

Marčelo je bio jedan od panelista na Sajmu knjige u Banjaluci, na temu jezik u medijima. Kazao je da je bio blago iznenađen brojem posjetilaca panela.

“Ovaj je uspeo da zadrži ljude i to mi je jako drago jer je sama tema osetljiva i važna”, dodao je u razgovoru sa reporterkom N1 Snežanom Mitrović..

Cijeli intervju sa Marčelom pogledajte u priloženom videu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad